Despre Noi

Since 2002

 

Scurt istoric

 

Acum 15 ani eram o mana de oameni pusi pe treaba. Am crezut din start ca piata de productie publicitara romaneasca ofera multiple oportunitati de dezvoltare si ca putem aduce o contributie semnificativa in aceasta arie. Nu ne-am inselat deloc!

Am castigat un loc important pe piata publicitatii prin clientii care ne-au acordat incredere si prin relatiile solide pe care le-am construit impreuna cu ei. Reusim cu succes sa ne mentinem competitivi prin seriozitatea cu care abordam fiecare proiect in care ne implicam, prin ingeniozitatea solutiilor propuse, prin investitiile in tehnologiile actuale utilizate in domeniu si, nu in ultimul rand, prin dedicarea pe care echipa noastra a dovedit-o neintrerupt.

Investim permanent in echipamente performante si folosim cele mai bune materiale pentru a realiza produse la standarde de calitate superioara, participam la cele mai prestigioase targuri internationale de profil pentru a ne informa cu privire la ultimele descoperiri pe care le putem integra in munca noastra.

Acordam o atentie deosebita protejarii mediului prin tehnologiile si materialele folosite, ne implicam social prin sprijinirea pro-bono a unor proiecte de interes civic, ca cel initiat de ONG-ul Societatea de Salvare Bucuresti (“Record pentru viata”), proiecte artistice (Spider – “Kiddo – Tu faci filmul”, “Escape”) sau educationale (UNATC Junior, UNATC Scoala de Duminica).

Prioritatea fiecarui membru al echipei noastre este transpunerea in practica a ideilor clientilor nostri intr-o maniera cat mai eficienta, raspunzand prompt si profesionist nevoilor si solicitarilor acestora. In prezent ne putem mandri cu o echipa experimentata si instruita, cu un portofoliu variat de clienti de care ne leaga colaborari pe termen lung, cu o gama larga de servicii oferite partenerilor nostri.

Au incredere in noi

Brandul este mai mult decat suma partilor sale, indiferent cat de extraordinare ar fi ele. Aceste elemente individuale trebuie sa se imbine perfect pentru a crea o identitate coerenta si memorabila. Conceptul creativ si strategia din spatele lui stau la baza unui brand de succes si a unei campanii reusite. Promisiunea noastra este simpla: un design care atrage toate privirile, copywriting inteligent si, mai presusus de toate, rezultate.

Scopul nostru este acela de a creste performantele afacerii dumneavoastra prin solutii creative. Dupa crearea conceptelor conform manualului de marca, optiunile de implementare si productie ajung in centrul atentiei. Produsul publicitar final este conceput sa raspunda tuturor selectiilor si preferintelor dumneavoastra.

Puteti consulta o lista completa a brandurilor care au apelat la noi apasand pe linkul de mai jos.